Home » Nieuws » Ms Hanze Gendt vordert gestaag

Ms Hanze Gendt vordert gestaag

05 juni 2012

Het nieuwbouwteam van Hanzevast te Qidong rapporteert goede vooruitgang. De werf is al op een tropenurenschema overgegaan vanwege het warme weer. 

Het ms Hanze Gendt vordert gestaag, en het Site Team verheugt zich al op de proefvaart die voor 10 juli 2012 gepland staat. Het schip ligt aan de afbouwkade en wordt één dezer dage naar de buitenzijde verhaald zodra het ms Forte van Fairstar vertrokken is. Het blauwe en oranje kleurenschema is onderscheidend en wordt goed ontvangen door charterers. 

Beide nieuwbouwhellingen zijn bezet met Hanzevast Seahorse35 bulkcarriers: de Hanze Goteborg is al ver gevorderd en zal omstreeks 20 juni te water gaan, en de bodemsecties van de Hanze Gdansk worden systematisch aan elkaar gezet.

De hoofdmotor voor de Hanze Goteborg is op de werf aangekomen en de schroef ligt al klaar. De kraanhuizen van het merk TTS liggen ook al paraat voor installatie. 

De focus van het Site Team blijft op het zeker stellen van de kwaliteit van de schepen middels dagelijkse inspecties en -opvolging. Alle opmerkingen worden dagelijks aan de werf gemeld zodat alles gelijk op punt wordt gesteld. 

Eind 2012 zullen dan 5 van de 6 Seahorses in de vaart zijn.

Klik hier voor meer foto's van de ms Hanze Gendt.

test

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.