Home » Nieuws » Nieuwe directieleden Hanzevast

Nieuwe directieleden Hanzevast

23 juni 2011

De Hanzevast directie is de afgelopen maanden uitgebreid met drie personen. Daarmee is het managementteam weer op volle sterkte. Bart Kruijsen, Martijn Mobach en Pieter Hofman zijn respectievelijk de commerciële, de shipping en de vastgoed divisie komen versterken.

Bart Kruijsen (1972) is per 1 april 2011 toegetreden tot de directie van Hanzevast capital nv te Hilversum. Als commercieel directeur heeft Kruijsen de eindverantwoordelijkheid voor de groei van Hanzevast capital in Nederland. Kruijsen was hiervoor ruim 15 jaar werkzaam bij KLM Air France in diverse management- en directiefuncties. In zijn laatste functie was hij als Director Live Animals commercieel en logistiek verantwoordelijk voor het wereldwijde transport van levende dieren en heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van commerciële netwerken.
 
Martijn Mobach (1969) is op 1 mei aangesteld als algemeen directeur van Hanzevast shipping. Na afronding van de hogere zeevaartschool aan het Maritiem Instituut “de Ruyter” in Vlissingen en een Masters in International Transport aan de University of Wales, heeft de heer Mobach twaalf jaar gevaren, waarvan de laatste vier jaar als gezagvoerder op de grote handelsvaart. Sinds 2004 heeft hij verscheidene walfuncties bekleed binnen rederij Seatrade, waarvan de laatste vijf jaar als algemeen directeur van rederij Triton in het Duitse Leer, met een vloot van 35 koelvaartschepen.

Met ingang van 1 juni is Pieter Hofman (1966) als directeur vastgoed verbonden aan Hanzevast. Na zijn studie Economie aan de RU Groningen heeft hij diverse functies bekleed in de vastgoedwereld. Als zelfstandig ondernemer heeft hij in Nederland verschillende projecten gerealiseerd in zowel commercieel onroerend goed als woningbouw. Hiervoor was Hofman werkzaam als directeur noord van TCN.
Hoofdkantoor Hanzevast Hilgestede Groningen

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.