Home » Nieuws » Nieuwe huurders voor Gezondheidscentrum Hoendiep

Nieuwe huurders voor Gezondheidscentrum Hoendiep

17 september 2013

In het Gezondheidscentrum Hoendiep te Groningen heeft Hanzevast real estate per september 2013 circa 200 m² verhuurd aan de Stichting Eerstelijns Diagnostiek Nederland voor het inrichten van een laboratorium en een afdeling medische beeldvorming (röntgen en echografie). De verhuurovereenkomst loopt tot eind 2016.

Met het faciliteren van deze dienstverlening komt Hanzevast real estate tegemoet aan het overheidsbeleid dat de zorg waar mogelijk aangeboden dient te worden vanuit de eerstelijn aan de huisarts: dichtbij als het kan en naar het ziekenhuis als het moet.

Ook OIM (Orthopedische Instrument Makerij) heeft per september 2013 een verhuurovereenkomst afgesloten met Hanzevast real estate voor het Gezondheidscentrum Hoendiep te Groningen. Het betreft hier 20 m² op de eerste etage voor een periode van twee jaar. OIM houdt zich bezig met het aanmeten, vervaardigen en leveren van orthopedische hulpmiddelen.

Hanzevast is voor het Gezondheidscentrum Hoendiep met nog meer medisch-specialistische disciplines in gesprek voor vestiging in dit totaal vernieuwde pand.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.