Home » Nieuws » Nieuwe huurders voor Tromphuis Groningen

Nieuwe huurders voor Tromphuis Groningen

08 oktober 2013

Hanzevast real estate heeft namens Hanzevast Vastgoedfonds B.V. overeenstemming bereikt met twee nieuwe huurders aangaande de verhuur van kantoorruimte in het, op loopafstand van het Centraal Station en centrum gelegen, “Tromphuis” te Groningen.

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) huurt sinds kort circa 470 m² aan de Trompsingel. Het NNO, Nederlands oudste professionele symfonieorkest, werkt nauw samen met onder meer het Prins Claus Conservatorium en Cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen. Samen vormen zij in feite een muziekplein op de kop van de Oosterpoortwijk. De verhuizing van het NNO naar het “Tromphuis” is een stap in de richting om de samenwerking ook ruimtelijk en met meer uitstraling vorm te geven.   

ZENN, het moderne advocatenkantoor van advocaat mr. Koen Konings, heeft zich eveneens onlangs gehuisvest in het pand aan de Trompsingel. Het advocatenkantoor, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, intellectuele eigendom en IT-recht, huurt hier circa 65 m². ZENN staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening voor de zakelijke markt tegen reële tarieven. In deze filosofie past geen statig en duur pand, maar juist een zakelijke en goed bereikbare locatie. Hanzevast biedt met het “Tromphuis” daarom de ideale plek.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.