Home » Nieuws » Nieuwjaarsconcert 2015

Nieuwjaarsconcert 2015

09 januari 2015

Donderdag 8 januari jongstleden heeft het Hanzevast Nieuwjaarsconcert 2015 plaats gevonden in De Oosterpoort te Groningen.

Vanaf zeven uur stroomde de Grote Foyer van De Oosterpoort vol met Hanzevast genodigden. Hier werden zij warm welkom geheten door de directie en de werknemers van Hanzevast. Na het uitwisselen van de gelukwensen nam Jaap Wolters, algemeen directeur van Hanzevast, het woord. In zijn welkomstwoord werd teruggeblikt op 2014 maar zeer zeker ook uitgekeken naar een goed 2015. Na het welkomstwoord werd iedereen verzocht plaats te nemen in de grote zaal om te gaan genieten van het nieuwjaarsconcert van het Noord Nederlands Orkest. Ster van dit concert was Cora Burggraaf. Zij zong eerder in operaproducties in het Teatro alla Scala in Milaan, de Royal Opera House in Londen en de Bayerische Staatsopera in München. Naast deze mezzosopraan  bestond het nieuwjaarsconcert uit feestelijke instrumentale delen uit de mooiste opera’s.

Na afloop van het concert kwamen alle Hanzevast-genodigden weer tezamen met het personeel in de Grote Foyer. Hier werd onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagepraat en vooruitgeblikt op een goede samenwerking in 2015.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.