Home » Nieuws » Oplevering ms Hanze Genua

Oplevering ms Hanze Genua

25 maart 2015

Namens het fonds en de bestuurder heeft Fleetmanager Eelke Hoekstra maandag 23 maart de overdracht van het schip afgerond.

Het restant van de week zal in het teken staan van het operationeel maken van het schip; het in bedrijf stellen van de apparatuur, het innemen van proviand en voorraden, het bunkeren van de brandstof en het draaien van oefeningen zoals de sloepenrol en brandbestrijding. In het vervolgtraject worden External Initial ISM/ISPS/MLC audits afgenomen, waarbij de implementatie van de Company Procedures en de Class en Flag State Procedures worden getoetst.  Vrijdag aanstaande verlaat de Hanze Genua de haven van Shanghai en zal dan worden opgeleverd aan de charteraar.

De bestuurder en Hanzevast capital zijn de participanten zeer erkentelijk voor de genoten ondersteuning en het opgebrachte geduld bij het bouwen en in de vaart brengen van de Hanze Genua. Na de oprichting van het fonds op 30 december 2011 doorstonden wij spannende fases met de werf en met de financiering. Maar uiteindelijk heeft de kracht van het collectief  zich wederom positief doen gelden. Het fonds heeft het schip voor een lage prijs verkregen en een lage hypothecaire financiering met een lage rente afgesloten. Daarmee maakt het fonds een uitstekende anti-cyclische start.

Bekijk hieronder enkele foto's van het schip:

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.