Home » Nieuws » Persbericht: JSB Hanze Goteborg September 2018

Persbericht: JSB Hanze Goteborg September 2018

10 september 2018

Geachte bondhouder,

 

Namens de uitgevende instelling brengen wij u hierbij op de hoogte van de stand van zaken inzake de degiralisatie van de (voormalig) listed bonds.

 

Tijdens de vergadering van bondhouders van 2 mei 2017 is het verzoek gedaan tot het achterhalen van de namen van de houders van de (voormalig) listed bonds. Tijdens de vergadering van bondhouders op 4 juli jl. is er wederom stilgestaan bij dit verzoek. Ter zake informeren wij u als volgt. Om de (voormalig) listed bonds te degiraliseren en terug te halen naar Hanzevast, moeten álle bondhouders bij Hanzevast bekend zijn. Ondanks het benaderen van partijen die ons in deze van dienst zouden kunnen en het plaatsen van een advertentie in een landelijk dagblad,  is het helaas onmogelijk gebleken om de benodigde informatie te achterhalen. Derhalve is de degiralisatie van de listed bonds niet mogelijk. Hanzevast blijft echter de persberichten op haar website plaatsen om de houders van de listed bonds op de hoogte te brengen en te houden van de ontwikkelingen binnen het fonds. Intussen blijft Hanzevast zich inspannen de identiteit van de houders van de (voormalig) listed bonds te achterhalen. Houders van de (voormalig) listed bonds kunnen zich melden via info@hanzevastcapital.nlom toegang te krijgen tot de portal ‘Mijn Hanzevast’.

 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hebt u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens Hanzevast Capital NV

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.