Home » Nieuws » Property Works huurt kantoorruimte te Maarssen

Property Works huurt kantoorruimte te Maarssen

24 juli 2015

Namens het Vastgoed Fusiefonds Hanzevast CV heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Property Works voor de huur en verhuur van de 10de verdieping in gebouw Cornerplaza B te Maarssen.

Het betreft 670 m² kantoorruimte en 20 nabijgelegen parkeerplaatsen aan de Planetenbaan 20-59. In deze ruimte zal Property Works hier haar ondernemingen OudLaen en Next Level ICT huisvesten. De ruimte wordt ingericht conform de modernste inzichten op het gebied van werkplekken. Tevens neemt Porperty Works de verdere verhuur en marketing van het gebouw ter hand.

Het pand in Maarssen maakt onderdeel uit van het Fusiefonds van Hanzevast. Property Works is één van de nieuwe huurders van 2015. Mede door bovenstaande huurovereenkomst is de bezettingsgraad van één van de grootste vastgoedfondsen van Nederland dit jaar weer gestegen.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.