Home » Nieuws » PsyQ en I-psy verlengen huurcontract

PsyQ en I-psy verlengen huurcontract

17 juli 2014

Hanzevast real estate heeft namens Hanzevast Fonds 34 CV overeenstemming bereikt met PsyQ en I-psy inzake een meerjarige verlenging van de huidige huurovereenkomst. Het betreft 1.800 vierkante meter kantoorruimte in gebouw Socrates aan het Giessenplein 59 in Utrecht. PsyQ biedt specialistische tweedelijnszorg en is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland: Lentis, Mondriaan, Parnassia Groep en RiaggZuid. PsyQ wil marktleider zijn in Nederland met een landelijke dekking. Ze werden bij deze transactie begeleid door AMGEA Vastgoed Adviseurs. I-psy is een specialist in interculturele psychiatrie. Het behandelt en begeleidt mensen met verschillende sociale en culturele achtergronden en uiteenlopende psychische problemen. Op dit gebied zijn ze veruit de grootste aanbieder van Nederland. Door het verlengen van beide huurcontracten is het grootste gedeelte van het gebouw langjarig verhuurd. Er zijn nog enkele units vanaf 260 vierkante meter beschikbaar voor verhuur.

Door samenvoeging van negen Hanzevast vastgoedfondsen is in 2009 het Hanzevast Fusiefonds ontstaan. De 32 gebouwen in dit fonds zijn gelegen in en nabij de grote steden van Nederland. Ook Hanzevast Fonds 34 CV maakt onderdeel uit van het Fusiefonds.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.