Home » Nieuws » Reactie Hanzevast

Reactie Hanzevast

27 september 2014

Naar aanleiding van enkele publicaties over MPC Capital AG, waarin Hanzevast wordt genoemd wordt u als volgt geïnformeerd.

In 1995 is Hanzevast opgericht met als doel de aan- en verkoop van en het beleggen in vastgoed. Een deel van de in Nederland gekochte panden van Hanzevast werd verkocht aan MPC Capital in Duitsland. Het transactieresultaat, waaruit tevens alle kosten voor externe adviseurs dienden te worden voldaan, was marktconform. Al de aan- en verkopen zijn inzichtelijk in het openbare register en zijn daardoor geheel transparant.

In 1998 is Hanzevast aandeelhouder geworden van MPC Capital N.V. in Nederland. Voor aankopen gedaan door Hanzevast die daarna geplaatst werden in de eigen fondsen benadrukt Hanzevast nooit een vergoeding te hebben gekregen anders dan vermeld in het prospectus.

Tot 2009 heeft Hanzevast de Nederlandse vastgoedportefeuille van MPC Capital AG in beheer gehad. Sinds 2009 is er geen enkele sprake meer van een zakelijk partnerschap tussen beide partijen.

Hanzevast betreurt de suggestieve berichtgeving en vertrouwt erop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.