Home » Nieuws » Snelladen bij Greenish in Den Haag

Snelladen bij Greenish in Den Haag

25 april 2016

Namens haar opdrachtgever Vastgoedmaatschap MPC Holland 24 heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Fastned inzake de realisatie van een snellaadstation. Het laadstation zal geplaats worden bij het kantoorgebouw Greenish gelegen langs de A4 en N14 aan de Oude Middenweg in Den Haag. Het laadstation zal uiterlijk aan het einde van het jaar geplaatst worden.

Fastned heeft inmiddels 50 snellaadstations langs Nederlandse snelwegen waar ze stroom verkoopt aan automobilisten. Het is eigenlijk een elektrisch tankstation waar elektrische auto’s in ongeveer 20 minuten kunnen opladen. Hiermee speelt Fastned in op het snel groeiende aantal elektrische auto’s. De onderneming ziet haar gebruikers dan ook met meer dan 10% per maand stijgen.

Met het plaatsen van een snellaadstation biedt Greenish haar kantoorgebruikers een unieke faciliteit die perfect past bij het nieuwe duurzame en groene karakter van het kantorencomplex. Hanzevast is erg blij dat ze zich samen met Fastned kan gaan inzetten voor de verduurzaming van mobiliteit. Er zijn plannen om de duurzame samenwerking tussen Fastned en Hanzevast in de nabije toekomst uit te breiden. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om nog vijf locaties in de portefeuille van Hanzevast te voorzien van snellaadstations.

Wilt u meer informatie over Fastned? Klik dan hier.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.