Home » Nieuws » Symbolische gongceremonie 9 juni 2011

Symbolische gongceremonie 9 juni 2011

10 juni 2011

Hanzevast capital heeft een contract gesloten met SNS Securities om de door Hanzevast capital uitgegeven 8% Junior Secured Bond – ms Hanze Goteborg (JSB) aan de Alternext beurs te noteren. Vooruitlopend op deze notering heeft Hanzevast capital gistermiddag tijdens een symbolische gongceremonie op de NYSE Euronext aan het beursplein 5 in Amsterdam, de handelsdag officieel gesloten. Voorafgaand aan deze ceremonie werd in aanwezigheid van een groot aantal goede relaties een toelichting gegeven op het belang van deze nieuwe innovatieve vorm van kapitaalverschaffing. Na een welkomstwoord door Bart Kruijsen, commercieel directeur Hanzevast capital, gaven drie sprekers, te weten Cees Vermaas, CEO NYSE Euronext Amsterdam, Niek Broeijer, Algemeen Directeur Hanzevast capital en Peter Delahay, Visionair, hun visie en strategie over o.a. Euronext/Alternext in het algemeen, de meerwaarde van de beursgang van de JSB en de innovaties op de kapitaalmarkt als gevolg van de terugtredende rol van de banken.

Om precies 17:30 uur eindigde Niek Broeijer met een Gongslag de handelsdag van 9 juni 2011 officieel, om daarmee een nieuw tijdperk in te luiden. 

>Klik hier voor het officiële moment

Gongslag 9 juni 2011

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.