Home » Nieuws » Tewaterlating ms Hanze Gdansk

Tewaterlating ms Hanze Gdansk

13 november 2012

De tewaterlating van de ms Hanze Gdansk staat gepland op 15 november 2012 om 15.00 lokale tijd in China, tijdens doodtij hoogwater. De komende dagen wordt de accommodatie geplaatst en het carène voorzien van anti-fouling verf. De hoofdmotor en hulpmotoren zijn al ingebouwd en de schroefas en schroef zijn geïnstalleerd. Na de tewaterlating zal het schip worden afgemeerd aan de afbouwkade waar ook haar zuster de m.s. Hanze Göteborg gemeerd ligt. Oplevering van de ms Hanze Gdansk staat gepland door de werf in mei 2013. Hierbij is rekening gehouden met een vakantiemaand in februari waar deze maand in teken staat van Chinees nieuwjaar. De proefvaart zal dan in april 2013 worden uitgevoerd.

Hieronder een aantal afbeeldingen van de ms Hanze Gdansk.

Op foto 1 ziet u de staaldraden die worden doorgebrand waarna het schip van stapel zal lopen. Foto 2 is de Hanze Gdansk gezien vanaf de afbouwkade alwaar de Hanze Goteborg afgemeerd ligt.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.