Home » Nieuws » The times they are a-changing

The times they are a-changing

02 januari 2012

Dat zong Bob Dylan in 1963. Over jonge mensen die toen nieuwe dingen wilden doen. Dat wil de jeugd nog steeds. Jonge mensen van het Haydn Jeugd Strijkorkest die anno 2011 met nieuwe media leven en dat combineren met klassieke content. Al eeuwenlang spelen strijkers samen en maken prachtige muziek door hun samenklank te perfectioneren. In deze nieuwe tijden presenteren zij zich op het podium èn op het World Wide Web. De dagen van de audio-cd lijken te zijn geteld; de jeugd van tegenwoordig  leeft op YouTube en Facebook, 24/7. En dus gaat het Haydn Jeugd Strijkorkest on-line: de nieuwe CD/DVD presenteert het orkest op het internet.

Hanzevast capital staat al jarenlang achter het Haydn Jeugd Strijkorkest. Door concerten, tournees en CD/DVD’s van dit fantastische jeugdorkest mogelijk te maken. En – zoals u dat van ons gewend bent -blijven we dat nog jarenlang doen, ook in 2012. De jeugd kijkt vooruit en ziet nieuwe kansen en daarmee voelt Hanzevast zich verbonden. Dus presenteren wij u de nieuwste CD/DVD van het Haydn Jeugd Strijkorkest online. Klik > hier en luister naar de nieuwste CD van het HJSO en klik > hier en bekijk het HJSO tijdens een van hun optredens in Groningen, Wenen, Praag en Berlijn.

Krijgt u liever toch een schijfje thuisgestuurd? Dan volstaat een email met uw naam en adresgegevens naar info@hanzevastcapital.nl.

Wij wensen u  veel kijk en luisterplezier,

Jaap Wolters
CEO Hanzevast Holding bv

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.