Home » Nieuws » Twynstra Gudde en Hanzevast verlengen huurovereenkomst

Twynstra Gudde en Hanzevast verlengen huurovereenkomst

23 juni 2012

Twynstra Gudde en Hanzevast hebben de huurovereenkomst met betrekking tot het kantoorgebouw aan het Stationsplein 1 te Amersfoort voor meerdere jaren verlengd. Het kantoorgebouw aan het Stationsplein is onderdeel van Vastgoedfonds Hanzevast Holland 61 CV.

De oorspronkelijke huurovereenkomst liep tot medio 2014, maar partijen zijn ruimschoots voor deze tijd met elkaar in overleg getreden over verlenging. Dit overleg heeft geresulteerd in deze nieuwe, langlopende huurovereenkomst die past binnen de strategie van Hanzevast om doorlopend met huurders in gesprek te zijn en afspraken te maken die in het belang van huurder en verhuurder zijn. Voor Twynstra Gudde met name relevant vanwege haar MVO beleid en goede bereikbaarheid voor opdrachtgevers en medewerkers. Het betreft circa 7.750 m² kantoorruimte en 215 parkeerplaatsen. 

Twynstra Gudde werd in deze transactie deskundig bijgestaan door de heren Van der Doe en De Kruyff van DK Makelaars te Arnhem. 

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al ruim 45 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde.

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.