Home » Nieuws » Uitnodiging: Hanzevast Deskundigen Symposium

Uitnodiging: Hanzevast Deskundigen Symposium

13 november 2014

Hanzevast organiseert periodiek een symposium voor haar relaties. Tijdens het symposium wordt u geïnformeerd over de huidige stand van zaken binnen de scheepvaart en de vastgoedwereld.
 
Wij nodigen u graag uit voor het 9e Hanzevast Deskundigen Symposium op donderdag 4 december 2014. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in de Openbare Verlichting aan de Pazzanistraat 27 op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam.

Programma:

14.00 uur - Ontvangst en registratie

14.25 uur - Welkom en opening symposium
  
14.30 uur - De Nederlandse vastgoedmarkt in perspectief - Wabe van Enk

Met de ambitie om vastgoed transparanter te maken, richtte Wabe van Enk in 2000 PropertyNL op, een onderzoeksbedrijf naar aanbod en transacties in commercieel vastgoed. Dit initiatief leidde onder meer tot de oprichting van de stichting RealNext met transparante aanbodinformatie, de wetenschappelijke uitgave Real Estate Research Quarterly en vanaf 2006 de internationale uitgave PropertyEU, met een database met grensoverschrijdende beleggingen. Sinds 2010 investeren PropertyNL en PropertyEU vooral in databases met gebouwgegevens. 

15.00 uur -  Kantoren; nooit meer rendabel? - Jaap Wolters

De vastgoedmarkt klimt uit het dal. De woningmarkt herstelt zich en ook het commerciële vastgoed vertoont weer voorzichtige tekenen van herstel. Zijn we hiermee uit de vastgoedcrisis of zijn er nog andere factoren die dit beïnvloeden?

     - Vragen/discussie

15.30 uur - Pauze

15.45 uur - De maritieme cluster - Tineke Netelenbos

Oud-minister van Verkeer en Waterstaat Tineke Netelenbos is sinds 2008 voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Belangrijke speerpunten voor de redersvereniging zijn onder meer het versterken van de maritieme arbeidsmarkt, zorgen voor een fiscaal aantrekkelijk ondernemersklimaat en stimuleren van schone zeescheepvaart.

16.15 uur - De scheepvaart draait door! - Kapitein Martijn Mobach

Nog altijd wordt 95% van de wereldhandel per schip vervoerd. Veel scheepvaartsegmenten hebben al langdurig te kampen met een overschot aan tonnage, waar andere segmenten het herstel al weer hebben ingezet. Welke bakens zijn nu definitief verzet. Hoe zet het herstel door?

     - Vragen/discussie

16.45 uur – 18.00 uur Afsluitende borrel & dinerbuffet

Aansluitend bieden we u nog de gelegenheid om onder het genot van een borrel en een dinerbuffet nader kennis te maken met de aanwezigen en bij te praten met de medewerkers van Hanzevast.

U kunt zich hier inschrijven voor het 9e Hanzevast Deskundigen Symposium. De bijdrage in de kosten van het symposium bedraagt € 17,50 per persoon. Na inschrijving en betaling van de registratie kosten, ontvangt u een toegangsbewijs en routebeschrijving per e-mail.  Deze dient u op donderdag 4 december mee te nemen.

Vertrouwende erop u van dienst te zijn en hopende u op donderdag 4 december te mogen begroeten in de Westergasfabriek.

Met vriendelijke groet,
Hanzevast capitaldrs. J.H. Wolters
Algemeen Directeur


Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.