Home » Nieuws » Weer groot contract in Hanzevast portefeuille

Weer groot contract in Hanzevast portefeuille

21 juli 2014

Namens vastgoedmaatschap 45 heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met KPN inzake de verlenging van de huidige huurovereenkomst in het gebouw ‘de Faust’ te Apeldoorn.

De overeenkomst beslaat een oppervlakte van ca. 25.000 m2 en 495 parkeerplaatsen. Het nieuwe contract heeft een looptijd van 12,5 jaar. Onderdeel van de afspraak is dat Hanzevast bijdraagt aan het verduurzamen van de techniek in het pand, daarnaast investeert KPN  zelf  in upgrading en vernieuwing van het interieur.

“Wij zien een trend naar langere contracten” zegt Ralph Barmentloo, als assetmanager van Hanzevast verantwoordelijk voor dit pand. “Bedrijven die het zich kunnen veroorloven proberen te profiteren van de huidige gunstige marktomstandigheden”.

Binnen de gehele Hanzevast portefeuille zijn, na het  afsluiten van dit contract, voor ca. 16 %  van de verhuurbare oppervlakte contracten afgesloten die nog minimaal 10 jaar doorlopen. “De langjarige contracten stabiliseren de inkomsten van onze fondsen” aldus Barmentloo.

De Faust

Blijf altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief

Persbericht: JSB Hanze Goteborg juni 2019

04 juli 2019

  Geachte bondhouder, Namens de uitgevende...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg maart 2019

29 maart 2019

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg december 2018

28 december 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Persbericht: JSB Hanze Goteborg 28 september 2018

28 september 2018

Geachte bondhouder, Namens de uitgevende instelling...

Lees meer

Nieuwe website



Wij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.