Home » Over Hanzevast » Divisies » Hanzevast real estate

Hanzevast real estate

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het verhuren en het managen van commercieel vastgoed. Met zo'n 90 kantoorgebouwen beheren we één van de grootste kantorenportefeuilles van Nederland. Namens de beleggers in onze vastgoedfondsen voeren wij het financieel, commercieel en technisch beheer van onze gebouwen.  Een 24x7 nooddienst maakt ook deel uit van onze dienstverlening. Strategie en beleid van Hanzevast zijn voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers en huurders. Wij stellen hun belangen voorop.

In het kort

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit:

  • 89 kantoorgebouwen
  • 410.000 m2 verhuurbare oppervlakte
  • 700 nationale en internationale huurders
  • 55.000 werkplekken.

Onze basisvoorwaarden

Hoogwaardige kantoorruimtes

Onze kantoorgebouwen hebben niet alleen een gunstige liggen en een goede bereikbaarheid, maar ook uitstekende parkeervoorzieningen en verkeren in een goede technische staat. Als directe vertegenwoordiger van de eigenaar is onze werkwijze erop gericht de gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Dit stelt u als huurder in staat om u volledig op de eigen business te richten.

Een persoonlijke relatie

Als huurder heeft u een vast contactpersoon die goed op de hoogte is van het gehuurde pand en de omgeving. Op die manier zijn wij in staat in te spelen op uw wensen. Omdat een huurder/verhuurder-relatie wordt aangegaan voor meerdere jaren, vinden wij het erg belangrijk hierin te investeren.

Flexibiliteit

Uw onderneming heeft te maken met marktomstandigheden die voortdurend veranderen. Ook op het gebied van uw huisvesting wilt u flexibel zijn. Doordat wij beschikken over een kantorenportefeuille in heel Nederland, kunnen wij meedenken met uw veranderende huisvestingsbehoefte.

Duurzaamheid

Hanzevast heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij gaan daarom waar mogelijk over tot verduurzaming van onze gebouwen. Daarnaast proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te monitoren, waardoor afwijkingen in het gebruik kunnen worden gesignaleerd. Als huurder krijgt u toegang tot het monitoringsysteem, waardoor u bewuster met uw verbruik om kunt gaan.

Klik hier voor meer informatie over onze vastgoedfondsen.

Klik hier voor informatie over de kantoorgebouwen die momenteel voor de verhuur beschikbaar zijn.

Klik hier voor meer informatie over ons kantoorgebouw Greenish, hét voorbeeld van van hoe wij onze gebouwen verduurzamen en werkplekken creëeren die inspelen op de nieuwe manier van werken.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.