Home » Over Hanzevast » Vloot en portefeuille » Portefeuille » Overijssel » Deventer | IJsselpoort

IJsselpoort

Werken in een dynamische omgeving, grenzend aan het water van de Schipbeek: kantoorgebouw IJsselpoort biedt de ideale werkomgeving om uw zakelijke ambities waar te maken! De “IJsselpoort” ligt op een prominente zichtlocatie aan de A1. Gelegen op kantoorgebied Hanzepark en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

De IJsselpoort biedt huurders alle ruimte om wensen op het gebied van huisvesting te realiseren. Het kantoorpand is opgetrokken uit vier bouwlagen en beschikt in totaal over 2.640 m². Het gebouw is uitstekend bruikbaar als single-tenant én als multi-tenant gebouw. Het kantoorgebouw is voorzien van alle moderne technische installaties. In het gebouw zijn liften, buitenzonwering en een centraal mechanisch ventilatiesysteem aanwezig. Radiatoren voorzien van thermostaatkranen alsmede lokale mechanische afzuiging maken het gebouw uitstekend geschikt voor meerdere huurders. Op de begane grond bevinden zich twee met natuursteen afgewerkte entreepartijen, kantoor- en vergaderkamers, toiletgroepen en een pantry. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift om het trappenhuis. Op de drie verdiepingen bevinden zich kantoorkamers, toiletgroepen en pantry’s.

Het gebouw bevindt zich aan de rand van kantorencomplex Hanzepark in Deventer en is prominent gelegen aan de A1. Hanzepark is een goed bereikbaar, ruim opgezet kantorenpark met een vriendelijke werkomgeving. De ligging direct naast het groen en het water van de Schipbeek zorgt voor een heerlijke werkomgeving. Het gebouw ligt naast de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo) op het kantorencomplex Hanzepark.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.