Home » Over Hanzevast » Vloot en portefeuille » Portefeuille » Overijssel » Hengelo | Le Virage

Le Virage

Dit representatieve en moderne kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuidwest in Hengelo. Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van circa 5.644 m² en is gebouwd in twee fasen rond 1996 en 1997. Fase 1 is gelegen aan de Wegtersweg 1 en bestaat uit vijf bouwlagen. Fase 2 is gelegen aan de Slachthuisweg 10 en bestaat uit vier bouwlagen.

De entree van het gebouw bestaat uit een met marmer beklede tochtsluis, vanwaar men toegang heeft tot een centrale hal met een vide over twee verdiepingen. De dakrand heeft de vorm van een golfbeweging en is voorzien van een royale geveloverstek.

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuidwest. Dit bedrijventerrein is met name geschikt voor middelgrote en kleine bedrijven. Het bedrijventerrein kent relatief veel groothandels en detailhandelbedrijven.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.