Johanna C

De Johanna C is een hoogwaardig nieuwbouw multipurpose-schip van 12.600 DWT laadvermogen. Het schip beschikt over twee dekkranen, waardoor zij onafhankelijk van havenfaciliteiten kan laden en lossen. Dat maakt het schip zeer flexibel en wereldwijd bijzonder breed inzetbaar.

Kenmerken

Vlag: Engels Bouwjaar:  2009
Lengte:  138 m  Breedte:  21 m 
Draagvermogen:  12.600 DWT Brandstof:  800 m3
Lading:  46.700 m3 Ballast:  5.000 m3
Smeerolie:  50 m3 Diesel:  250 m3
Dekkranen: 2 maal 80T Maximale snelheid: 15kn

Het schip

De Johanna C is geklasseerd bij het bureau Germanischer Lloyd als + 100 A5, MPV-Dry cargo vessel, E, G, ESP, Strenghtened for Heavy Cargo, BWM-S, SOLAS II-2, Reg.19 + MC E AUT. Het schip vaart onder Engelse vlag. Het schip beschikt dankzij het geavanceerde ontwerp en de moderne constructie over een grote transportcapaciteit. Door de aanwezigheid van een tussendek is het schip zeer geschikt voor het transport van stukgoederen en projectlading. Daarnaast is het schip in staat 719 TEU te vervoeren en 16.000 m3 aan bulkgoederen. De optimale verhouding tussen diepgang en laadvermogen maakt dat het schip kan aanmeren in havens met een beperkte infrastructuur. Door de twee kranen kunnen het schip in deze havens zelfstandig laden en lossen. De kranen hebben elk een hefvermogen van 80 ton en kunnen ook gezamenlijk worden ingezet.

Meer weten
Contact


Downloads

Nieuwe websiteWij hebben een nieuwe website op www.hanzevast.nl. Bestaande investeerders kunnen hier nog wel fondsinformatie inzien. U krijgt bericht zodra ook deze gemigreerd worden naar de nieuwe website.